28.12.2014

Mitä tuli tehtyä? 2014 kooste valmistuneista töistä ja muusta vuoden varrella tapahtuneesta. Part 1.

Näin jälkeenpäin tuntuu, että enhän mää ole tehnyt mitään käsitöitä tänä vuonna. Blogia selatessa kuitenkin totesin, tämän vuoden olleen aika tuottoisa.  Olen oppinut uutta ja haastanut itseäni. Aloittanut koulun ja tehnyt paljon muuta mukavaa. Tässä teille koostetta alkuvuodesta kuvien saattelemana.

Maaliskuussa osallistuin bloggaajan haasteeseen missä jokaisena maaliskuun päivänä piti bloggata. Taisin saada tarvittavat 31 postausta kasaan, tosin muutamana päivänä bloggasin useamman kerran ja joinakin päivinä en ollenkaan. Osallistuin haasteeseen tekemällä virkattuja ruutuja. Joka päivälle ei ruutuja syntynyt, mutta näitä oli mukava tehdä :)


Alkuvuodesta tein sukkia jonkin verran. Kokeilin ensimmäisiä kirjoneuleita ja käsiala niissä parani. Tosin edelleen vain lyhyitä langanjuoksuja :) jämälankasukat tein myös. Niistä tuli kivat. Postaus ja lisää kuvia niistä löytyy helmikuulta Jämää ja itsekritiikkiä postauksesta.

Helmikuussa käsityöblogit-ryhmässä oli DIY-helmikuu johon tein varekkaat. Ensimmäiset siemenet pääsi itämään ja kokeiltiin isoveljen kanssa hamahelmi kulhoja. Oli aurinko ja lunta! 


Pisamista päätellen mennään jo aika keväässä näissä viimeisissä kuvissa :)


4 kommenttia:

 1. Olethan sinä tehnyt tänä vuonna vaikka ja mitä, olet ollut niin ahkera. Ommellut ja kutonut ja kaikenlaista muuta touhunnut!

  Blogista sen huomaakin, että onpa tullut tehtyä jotain, vaikka itsestaä tuntuu, että ei ole oikein tehnyt mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi on kyllä hyvä päiväkirja tässä harrastuksessa :)

   Poista
 2. Nuo jämälankasukat ovat keränneet paljon kehuja, kun ovat olleet jalassani :).

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);