27.12.2014

Kupla (na-nu na-nu) säärystimet. (JyJu-15 nro.1)

Ensimmäinen JyJu-15 työni. Tadaa!Sain paljon ennen joulu säärystin tilauksen. Tässä ensimmäinen pari kahdesta. Toiset pitäisi olla pitkät, niihin mietin edelleen mallia. Lankana näissä säärystimissä on Schachenmayr Regia Active. Active langassa on käytetty avaruusteknologiaa ja se säätelee lämpöä itsestään. Keräämällä ja vapauttamalla sitä, kun on tarve. Mielenkiintoista. 

Herra T nimitti nämä Na-No Na-No säärystimiksi avaruus viittauksen takia ja siitä hänelle tuli mieleen Mork & Mindy sarja jota tähdittää edesmennyt Robin Williams. Minua aiemmin syntyneet saattavat muistaa ohjelman. Näiden työnimi oli siis na-no na-no säärystimet :)

Joululomaa on vielä jäljellä ja siitä nautitaan nyt täysillä. Pyjamat päällä 24/7.  Mukavia välipäiviä teille kaikille!12 kommenttia:

 1. Itse neuloin kans jouluna tästä samaisesta langasta sukat. Saa nähdä kuinka hienoa ja hyvää teknologiaa tämä sitten on käytössä, etttä huomaako sen eron vai ei. Eihän tuo tosin kallista lankaa ollut, vaikka lämmittäisi ihan normaalisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kans mietityttää kuinka käytännössä tällainen lanka toimii :)

   Poista
 2. Nuo säärystimet ovat kyllä niin mageat nimeä myöten :D. En ollut ennen löytänyt tietäni blogiisi, mutta tämähän on aivan ihastuttava paikka <3.

  VastaaPoista
 3. Kivat säärystimet! Oliko avaruuslanka millaista neuloa? Mie en ole ollenkaan edes vielä ehtinyt aloittaa jyju -töitä, puikoilla roikkuu vielä joulukalenterisukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi se tuntui vähän tahmealta, mutta ihan ok se oli. En kyllä osta toiste :D

   Poista
 4. Hienot! Näemmä Kuplat toimivat täydellisesti myös säärystimissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne taitaa toimia vähän kaikessa :) kiitos.

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);