20.11.2014

Messuilta ostetut.


Nyt on hypistelty ja mietitty projekteja messuilta kotiutuneille ostoksille. Muutaman kuvankin kerkesin niistä valoisaan aikaan ottamaan. Kuinka sen aina unohtaakin kuinka pimeää marraskuussa on. Vähän sama keväällä ja kesällä, tai ainakin minä aina unohdan kuinka ihana se lämpö ja valo on konkreettisesti. Mutta takaisin lankoihin...

Päätin ostaa messuilta vain lankoja. Kerrankin pääsi hypistelemään, eikä vain ihailemaan nettikauppojen kuvista. Ja tulihan niitä ostettua. Joululahja itselleni vai marras väsymyksen taltuttaja lankoja? 
Mukaan tarttui myös muutamat uudet puikot ja vuosikerta suuri käsityölehteä. Pojillekin vähän askartelu juttuja. Löysittekö te messuilta mitään? :)


Tämä ihanin ever kassi taisi kotiutua monille muillekin, niin monessa paikassa sitä on näkynyt :) näitähän saa ihanasta lankakakuppa Kerästä.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania ostoksia! Ja hieno uusi banneri! :)

  VastaaPoista
 2. Aika mahtavan lankasaaliin olet onnistunut kotiuttamaan! Minäkin olen sitä mieltä, että messuilta pitää saada ostaa paljon lankoja!

  VastaaPoista
 3. Ihana saalis lähtenyt sulla mukaan! Ja väritkin niin silmää miellyttäviä <3

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja! Tuo kassi on sellainen, mikä harmittaa että en sitä sieltä äkkäsyt! Lankaostokset oli miulla vähäiset, vain muutama kerä tuota Mollaa. Pitäisi kaiketi yrittää neuloa vanhaa varatstoa pois, ja jotenkin hullaannuin täysin kaikesta muusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä saa netistä myös niitä kasseja :)

   Poista
 5. Mitä ihanuuksia! Toivottavasti pääsisin itsekin ensi vuonna kasvattamaan lankavarastoani tuonne :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja ostoksia sullakin! Tuossa Tukuwoolissa on aikas kivat värit!

  VastaaPoista
 7. Oi mitä ihanuuksia olet ostellut <3

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);