22.10.2014

Teetee Pallas&Knit Picks!

varpaista varteen
Kesän pohjoisen reissulla aloitetut matkaneulesukat ovat vihdoinkin valmiit. Tee tee Pallasta ostin Muonion ruokakaupasta ison kasan. Samalla ostin knit picks puikot, koska olin tiputtanut yhden knit pron puikon jonnekin maailman laidalle. Suosittelen knit picksejä!
Ihan perussukat varpaista varteen neulottuna. Kerä per sukka. 12 silmukkaa. Pitkä pätkät joustinta varteen ja sileää neuletta loput. Tiimalasikantapää. Ihanat sukat!

varpaista varteen

Tee tee Pallas

varpaista varteen

Tee tee Pallas

17 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, nuo pitkät varret on ihanat!

  VastaaPoista
 2. Ihanan syksyisen värit näissä sukissa :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, onpa kauniin väriset sukat! Ihan tulee mieleen joku syksyinen mökki-ilta takkatulen ääressä :) (Meillä ei edes ole mökkiä..)

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat! Itseltä löytyy samaa lankaa kahdessa eri värissä ja olen samalla tavalla ajatellut tehdä ainakin toisesta langasta varpaista varsiin sukat. Tää sun postaus rohkaisi siihen suuntaan yhä enemmän :) Lämmin kiitos siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin, että sulla on samaa lankaa kätköissä :) tämä on kyllä mukava lanka neuloa. Ja juuri sopivan vahvuista.

   Poista
 5. Ihania lämpimiä värejä. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat, tosi kauniin väristä lankaa. Kylläpä on ollut yllättävän hyvät valikoimat Muoniossa!

  VastaaPoista
 7. Tuo lanka tulee paremmin ''oikeuksiin'' valmiissa työssä kuin kerällä, tyksin! Tosi nätti väritys.

  VastaaPoista
 8. Sain joululahjaksi viime vuonna tuota lankaa kaksi kerää ja oon täällä pohdiskellu, kuinka pitkät varret uskaltaisin neuloa, että saisin sopivasti yhden kerän kulumaan/sukka. En ole koskaan neulonut kärjestä alottaen eikä energia riitä nyt uuden opetteluun, vaikka vaikeesta asiasta ei varmaan ole edes kyse... Muistatko siis yhtään, edes suurin piirtein, kuinka pitkät varret noissa sukissa oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsi oli aika pitkä. En muista miten pitkä, mutta kyllä siitä kerästä riittää ihan reilu perusvarsi. :) En uskalla nyt mitään mittaa sanoa, kun käsiala jne. voi vaihdella.

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);