8.10.2014

Sahalaita raitaa!

Alpakkalanka on tullut minulle tutuksi huivilankana. Dropsin alpakka on omia suosikki lankoja. Se on niin pehmeää ja mukavaa neulottavaa. Alpakkaa en ole neulonut sukkiin, mutta mielessä se on käynyt koska se on useamman kerran lämpöisempää, kun tavallinen villalanka. Mikä voisi olla parempi lanka lasten sukkiin, kun alpakka?

Käväisin meidän ihanassa lankakaupassa Neulenettikahvila Pirjoliisassa viime viikolla. Sain mukaani kaksi kerää tee tee Tundra alpakkasukkalankaa. Kerän mustaa ja toisen valkoista. Kerässä on 50g/110m. Tarkoitus oli alunperin tehdä vähän eri sukat, mitkä sain aikaiseksi. Mutta en voinut sitten lopuksi olla tekemättä niistä lasten sukkia ;)

En voi kun suositella tätä lankaa. Lämmön tuntee jo neulottaessa ja lanka on niin pehmeää! I love alpacka!!

Parasta on, että Pirjoliisassa on tämän viikon tee tee langan -20%. Myös Tundra alpakkasukkalanka. Käykäähän Vaasalaiset paikan päällä ihastumassa tähän lankaan. Alennus myös verkkokaupassa!

Langat saatu blogi näkyvyyttä vastaan.

16 kommenttia:

 1. Tykkään alpakkalangoista juuri noiden ominaisuuksien takia. Ja tosi kauniit sukat olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat niistä tuli ja varmasti ovat lämpöiset pikkujalkoihin:)

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva idea tehdä raitoihin toi sahalaita. Näyttää hyvälle !

  VastaaPoista
 4. Ja täältä nyt huomaan että vaasalaisia me kumpikin ollaan. :) mielenkiintoista :)
  Alpakka on lankana huomattavasti pehmeämpää kuin normivilla eikä yleensä kestä kulutusta ihan yhtä hyvin, varsinkaan kengissä. Tuohon on näköjään kuitenkin lisätty polyamidia niin se ehkä lisää kulutuskestävyyttä. Pitää varmaan itsekin kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Hienot sukat! Tuo väriyhdistelmä toimii aina! :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);