14.10.2014

Messu muisteloita.

Muutama viikko sitten Seinäjoella järjestettiin käsityömessut. Me päästiin kolusta sinne käymään perjantaina. Mukava erillainen koulupäivä. Ei olisi tullut lähdettyä messuille muuten, joten kaikin puolin olen iloinen koulun järjestämästä reissusta. Muutamia kertoja olen käynyt Seinäjoella jo aiemmin, mutta olen huomannut että on hyvä pitää vuosi tai kaksi väliä niin ei pääse kyllästymään ;)

Kuukauden päästä olisi tarkoitus lähteä Tampereelle messuille. Moniko teistä lukijoista on lähdössä sinne? yritämme järjestää käsityöblogit-ryhmän kanssa pientä tapamista messuille ja saapi huikata hep tänne kommenttiboxiin jos olette tulossa ja haluatte myös tulla tapaamaan muita käsityöbloggareita.

Seinäjoen käsityömessuilta käteen jäi tietenkin lankaa, mutta hyvin maltillisesti. Muutama kerä ylellistä kashmir lankaa ja pari kerä merinolankaa. Helmiä, pitsivetoketjuja sekä askartelutarvikkeita lapsille.

Messuilta mieleen jäi päällimmäisenä mukava tunnelma. Meillä oli sopivasti aikaa kiertää messut. Minä itse kierrän monesti vain ne itseä oikeasti kiinnostavat joten aikaa ei mene niin kauaa.

Kameran sain kaivettua esille vain yhden myyjän kohdalla ja ihmekös tuo, kun kyseessä oli pitsi ja pussukat. Kyseessä oli Risako.

Pussukat ja laukut on valmistettua kierrätysmateriaaleista. Ajatelkaa kuinka ihanaa, että kaikki ne vanhat käsityönä tehdyt pitsiliinat ja peitot saavat uuden elämän näin. Kauniita ovat!
9 kommenttia:

 1. Voi mitä pussukoita, toooooooosi ihania!!

  VastaaPoista
 2. Risako:n pussukoita myy Vaasassa Loftet :)
  Ne ON suloisia <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat. Ja mitä tarinoita taustalla! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania pussukoita! Messuille olen minäkin menossa. Olen mukana järjestäjän yhteistyökumppanina blogikahvilassa, mutta en ole vielä varma minä päivänä messuilla palloilen. Luultavasti la tai su tai ehkä molempina :) Kiva olisi nähdä muitakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liity tuonne meidän ryhmään ja tule meidän kanssa tapaamiseen :)

   Poista
 5. Meidän koululta ollaan tulossa Tampereelle! Oon ihan superhyperinnoissani ollut, kun nämä _oikeasti_ on mun elämäni ensimmäiset käsityömessut! Pitää kuljeskella silmä tarkkana, jos sitä sattuisi törmäämään muihin bloggareihin :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);