19.10.2014

Basisti ja basistin kämmekkäät.


Syysloma lomailtu ja huomenna paluu arkeen. Lapset saa vielä olla päivän lomalla isovanhempien kanssa. Minä reippaana kouluun tietenkin. Syyslomalle jäi vähän edellisen jakson töitä tehtäväksi, mutta hei..arvatkaa olenko niitä saanut tehtyä? Alkuviikosta kaikki muu kiinnosti enemmän, kun tasokuvat ja saumarakenteet. No nyt on puhdas liesituuletin ja minun makuuhuone vähän vaille valmis. Langat järjestetty ja laatikoissa. Katsotaan jatkuuko siivous sitten joululomalla ;)
Täytyy heti alkuviikosta hoitaa edellisen jakson projektikansio valmiiksi niin voi taas jatkaa seuraavaa jaksoa puhtaalta pöydältä. Mihinkäs sitä ihminen tavoistaan :D

Syyslomalla meillä oli kuopus vesirokossa ja isoveli kuumeessa. Edellisenä viikonloppuna kävimme päivystyksessä aivotärähdyksen takia. Nyt vesirokkoa odotellaan isoveljelle ja parannellaan pikkuveljen näppylät kuntoon. Kaikki on onneksi nyt jo kuivunut. Loma ei mennyt ihan niin, kun olin ajatellut, mutta nyt on ainakin vesirokko sairastettu yhden lapsen osalta.

Lomalla sain neulottua muutamia vanhoja töitä valmiiksi ja aloitin muutaman uuden. Lankoja järjestäessä jätin työpöydälle yhden ystävältäni saamani Puro-kerän odottamaan puikoille pääsyä. Värinä oli takkatuli. Toivon niin, että nämä Puron värit vielä joskus tulee takas myyntiin. Ne on niin kauniita ja lanka on minusta ihanaa neulottavaa.

Yhdestä kerästä sain tehtyä Herra T:lle kämmekkäät. Saimme ikuistettua syksyn värejä samalla kuviin.

Miten teidän syysloma on mennyt vai onko se vasta edessä?20 kommenttia:

 1. Nätit kämmekkäät! Miä joskus viime vuoden puolella hamstrasin useamman kerän tuota Puron takkatulta, miä niin tykkään kans sen väreistä! Ja hei, eiks syysloma olekin lomailua varten, joten mitä sitä suotta potea huonoa omatuntoa siitä, että jotain kouluhommia on jääny tekemättä? ;) Eihän niitä tullu itekään silloin tehtyä kuin viimetinkaan, ainakin miulla :D Jaksaa sitten taas ahertaa paremmin, kun vähän tekee niitä omia juttuja. Itellä onneks vielä syysloma edessä, vielä pitäisi pari viikkoa jaksaa ja sit on miun vuoro lomailla! Vielä tiukka työputki edessä, mut nopeasti se menee, kun loma häämöttää. Ja loman aion käyttää ihan lomailuun ja viettää aikaa neulomusten parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se kyllä niinkin :) tsemppiä sinulle viimeisiin viikkoihin töissä.

   Poista
 2. Hienot ja hyvät kämmekkäät basistille ja basisti selvästi pitää niistä:)

  VastaaPoista
 3. Hienot kämmekkäät, värit on upeat ja sopivat hyvin syksyyn :) Hyvä sentään, että koti ja langat ovat järjestyksessä, vaikka kouluhommia olisikin rästissä..Kuulostaa jotenkin tutulta! Itse jään pian äitiyslomalle, siinähän sitä onkin syyslomaa kerrakseen.

  VastaaPoista
 4. Kouluaherrus alkaa huomenna. Etäviikolla tosin, hommaa on enemmän kuin laki sallii ja sen lisäksi pitäisi Hensua alkaa väsäillä. Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä etäviikkoon ja kouluun :) kyllä se tästä, kun vaan aloittaa.

   Poista
 5. Ah, just tuollaiset ois niin hyvät itsellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kätevät kyllä käytössä kämmekkäät :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos :) taitaa olla aika viimeisiä. Pakkanen vie värit lehdistä. Onneksi kerittiin kuvaamaan vielä :)

   Poista
 7. Kätevät basistille! Ihanat värit kämmekkäissä, niin lämpöisen väristä lankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä juurikin lämpöisen väristä :)

   Poista
 8. Päheät kämmekkäät! Ja upeita värejä kuvissa :)

  VastaaPoista
 9. On kyllä upean väriset kämmekkäät! :)

  Vesirokko on kyllä tympeä tauti, meillä vielä nuorin sairastamatta (pojat sairasti, kun nuorin köllötteli mahassa). Mutta parempi nuorena ku esim. yläasteella :o Meidänkin loma menee sairastellen, flunssaa enemmän ja vähemmän kaikilla.

  Tekeepäs kovin mieli kaivaa kitara kaapista ja koittaa, vieläkö onnistuu! Bassokin löytyy, olin aikoinaan tyttöbändissä basistina ;) Pieniä perintöjä sitten lapsille, ison ysäri cd-kokoelman lisäksi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samaa mieltä. Kyllä se on hyvä, että nyt sairastavat. Tyttöbändit on parhaita!! :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);