21.9.2014

Virkattu risti-kirjanmerkki (linkki video-ohjeeseen)

Yksi asia johtaa monesti toiseen. Minulle ainakin käsitöiden suhteen tämä on enemmän sääntö, kun poikkeus. Löysin ihan muuta asiaa etsiessä tämän risti-kirjanmerkin ohjeen pinterestistä. Pakkohan sitä oli kokeilla, varsinkin kun rakas ystäväni on ihan juuri aloittanut teologin opinnot.

risti-kirjanmerkkikirjanmerkki
Ohjevideon avulla tämä hieno risti-kirjanmerkki syntyi yhdessä illassa.


9 kommenttia:

 1. On upea! Tässähän olisi loistava lahjaidea joulua ajatellen :) Kiitos vinkistä ja onnea tulevalle Teologille!

  VastaaPoista
 2. Risti-kirjanmerkkisi on ihastuttava ja taidokkaasti tehty! Katsoin ohjevideon ja ajattelin osaavani tehdä perässä. ;-) Sepäs ei ollutkaan niin helppoa kuin kuvittelin, kun videossa kaikkia ohjeita ei oltukaan kirjoitettu - vaan osa ohjeista oli suullisia. Olen siis vasta aivan alussa, mutta aion yrittää... Sopiiko kysyä neuvoa, jos en ymmärrä?
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin yrittää auttaa, mutta olen huono itse seuraamaan sanallisia ohjeita vaan teen parhaiten vaan katsomalla juuri näitä videoita. Kysy vain jos on kysyttävää, niin yritän auttaa :)

   Poista
 3. Kiitos! Kommentin kirjoitettuani purin alun ja yritin toistamiseen. Illalla sain tehtyä ristin "pystypuun". Taidan jatkaa huomenissa. Kaunista on tulossa. Kiitos vielä linkistä ihanaan ohjeeseen. <3
  Sari

  VastaaPoista
 4. Risti on valmis. Sen tekeminen ei lopulta ollutkaan kovin vaikeaa.
  Hyvää pääsiäistä!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) minusta oli myös melko helppo, kun vain seurasi videota. Minä en paljon ole virkannut. Rauhallista pääsiäistä sinulle myös :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);