23.8.2014

Välillä on hyvä pingottaa!

Ensimmäinen koulussa tehty käsityö valmistui. Tai ovat pingotusta vaille valmiit. Neuloin välitunnilla ja vähän ruokatunnilla. Mukavasti menee odottelu neuloessa. 
Pingotuksesta luin juuri löytämästäni blogista, johon ihastuin heti! Inspider By Luna blogissa on aivan ihania käsitöitä ja linkin takaa löytyy upeat pitsineule Cloud lapaset. Lapasten kuvio pääsee oikeuksiinsa juuri sen pingotuksen ansiosta. Ohjetta kuulema ilmestyy Ravelryhyn jossain vaiheessa. Käykää kurkkaamassa blogissa :)

Minä kerkesin pingottamaan ensimmäisen lapasen yksi ilta ja onhan niissä tosiaan suuri ero, pingotetussa ja pingottamattomassa. Kaaripitsi ohje löytyy facebookista Voihan Villasukka-ryhmästä. Ja on todella helppo. Ja kaunis! Lisää kuvaa lapasista, kunhan saan herra T:n niitä minulle kuvaamaan. 

Sain viikolla muutaman kerän Novitan uutta Joki lankaa. Sattui todella kivasti näiden kanssa, koska tälle langalle löytyy myös tuosta samaisesta blogista baskerin ohje. Nyt täytyy vain valmistaa muutama tärkeämpi työ niin saan myssyn puikoille.

Meillä oli täällä Vaasassa tänään ensimmäinen blogikirppis tapahtuma ja sieltä ostin ensimmäiset viralliset kankaat kangasvarastooni. Blogivaasan sivuilta löydät Vaasan blogikirppikseen osallistuneiden postauksia tapahtumasta. Hauskaa oli ja ehdottomasti uusiksi ensivuonna. Järjestelin päivän päätteeksi makuuhuonetta uuteen uskoon ja nyt mahtuu ompelupöytä samaan huoneeseen. Koulusta yritän kertoa ensiviikolla. Kovasti ollaan jo päästy asiaan sielläkin :)

Mukavaa viikonloppua teille ihanat!5 kommenttia:

 1. Oli kiva tavata ja tutustua. Toivottavasti löydät kankaanpaloille käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! ja kiitos samoin. Eiköhän näistä jotain synny joskus. Äitille annoin osan :)

   Poista
 2. Tosi hyvin käy tuo kuvio lapasen varteen! Ihana syksyn väri.

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä varsin kaunis pitsimalli! Olen yhdet sukat sillä tehnyt, mutta kauniisti käy lapasiinkin! Väri on myös kaunis!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);