16.8.2014

Sunflower

Kesän viimeisiä lämmittäviä auringonsäteitä! Sen kunniaksi ja vähän maalta tuotujen kauniiden auringonkukkienkin takia tein extempore yksi ilta neulatyynyn. Improvisoitu virkkaamalla, neulomalla ja koriste ompelein kasattu. Neulatyynyä olikin kiva tehdä ja pää pursuaa ideoita virkatuista ja neulotuista neulatyynyistä. 

Tuo sinapinkeltainen väri on varmasti yksi sellainen mistä joko tykkää tai ei. Itse en ole ihan varma edelleenkään :) Harmaan kanssa se kuitenkin sopii hyvin. Mitä te tykkäätte väristä? pienissä määrin vai isoina pintoina? vai ei ollenkaan?6 kommenttia:

 1. Kaunis! Kivan näköinen.
  Tuo auringonkukka on niin kaunis:)

  VastaaPoista
 2. Ihana väri! Mun yks suosikkipipa on sinapinkeltainen!

  VastaaPoista
 3. Minulle tulee syksyisin suuri halu juuri näihin syksyn väreihin. Sinapinkeltainen on suosikkini, tummanpunainen ja viininpunainen kivoja syksyvärejä myös. Keväällä taas pitää saada vaaleaa ja valoisaa.

  VastaaPoista
 4. Hieno neulatyyny! Mä kuulun niihin, jotka pitävät sinapinkeltaisesta ja yleensä okran sävyistä. Olen tykännyt oikeastaan aina. Ihana syksyinen sävy ja etenkin just tummanharmaan seurana.

  VastaaPoista
 5. Hauska neulatyyny!
  Minä olen ihan hurahtanut tuohon sinapinkeltaiseen, ja varsinkin lankakaupassa joudun tosissani hillitsemään itseäni, muuten ostaisin vain sinapinkeltaisia lankoja... :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja kekseliäs neulatyyny! Tykkään kyllä myös sinapinkeltaisesta ja olen sitä paljon käyttänyt käsitöissä ja myös sisustuksessa varsinkin syksyllä. Tälläkin hetkellä on yhdessä keskeneräisessä työssä väri käytössä.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);