1.7.2014

Pohjoismainen neulesymposium ja lankamarkkinat.


Vöyrillä täällä Pohjanmaalla on tämän viikon ajan Pohjoismaiden neulesymposium. Tiistaina järjestettiin lankamarkkinat joihin oli vapaa pääsy kaikilla. Eräs kaverini huuteli facebookissa seuraa lankamarkkinoille ja olin heti matkaan lähdössä. Autottomana ja kortittomana matkaan on hankaa lähteä, joten tämä sattui sopivasti. Edellisellä viikolla, kun pähkäilin etten pääse paikalle. Oli todella mukava myös vaihtaa kuulumiset, viime kerrasta olikin jo hetki.


Paikalla oli meidän kaupungin paras lankakauppa Neulenettikahvila Pirjoliisa. Himo and me blogin kirjoittaja, joiden itse värjästyistä langoista minun mukaan lähti ihana keltainen ja punainen. Louhittaren Luolan Tuulia oli myös paikalla ihanine lankoineen!

Kotiin lähtiessä jäimme vielä ulos erään pakettiauton luo ja tajusin vasta hetken siinä tuumailtuani, että mikä ihme auto tämä on joka myy lankoja. Se oli lanka-ambulanssi :) hauska idea! pelastaa kyllä jokaisen neuloosiin joutuneen tämä ambulanssi :D


8 kommenttia:

 1. Wau, tahtoo kans tollasen lanka-ambulanssin! Olispa hieno kurvailla sellasella markkinoilla :D Hieno idea!

  Aivan ihania aarteita ollut tuolla, voi nam nam! :)

  VastaaPoista
 2. Vähän ihana ideas tuo lanka-ambulanssi, mieletön keksintö!

  VastaaPoista
 3. Välillä olisi kyllä tarvetta tuollaiselle ambulanssille! Varmasti oli mahtava tapahtuma!

  VastaaPoista
 4. Hauska idea tuollainen ambulanssi! :D Samalla idealla voisi toteuttaa monta muutakin ambulanssia eri aiheilla... :)

  VastaaPoista
 5. Hihii, lankahätään lanka-ambulanssi! Hauskaa!

  Lankojahan ei ole koskaan tarpeeksi.

  (Tuleekohan kommentti perille? Bloggerin blogeihin minulla on jostain kumman syystä aina vaikeuksia saada kommentit läpi, ja joutuu yrittämään lukuisia kertoja ennenkuin onnistuu.)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);