22.6.2014

Sirkka-Liisan sukat.
Toiset lasten sukat, jotka olen todennut hyviksi ovat nämä "Sirkka-Liisan sukat". Tällä mallilla on meille neulonut sukkia Ukin sisko. Alimman kuvan valkoiset sukat ovat yhdet tallella olevat ja Sirkka-Liisan meille neulomat. (vähän nolotti julkaista kuvaa, kun käsiala on minulla vielä niin epätasaista, mutta menköön :) jostain me kaikki aloitamme!)

Tästä tulikin heti oma suosikki malli, kun aloin neulomaan sukkaa. Todella nopea ja mielekäs neuloa. Täytyy kokeilla myös aikuisten sukkiin. Ehkä tämä on nyt se miesten malli, jota alan neulomaan kun ne miesten sukat on aina niin hankalia ja tylsiä.

Kuviota selvitellessä tuosta vanhasta sukasta kävi aloittelijan moka, joten kuvio on minun sukassa "väärinpäin", mutta ei ole väliä kummin päin kuvion tekee. Nauhakuja nilkka resorissa ei myöskään ole pakollinen, koska sukka pysyy hyvin jalassa ilman nauhaakin. Koristeena kiva, mutta muistelen ettei sitä minun pojilla koskaan pidetty ja nauhatkin on hukassa. Tytöille siihen voi laittaa vaikka silkkinauhan.
Lankan näissä on vanha nalle jämä ja puikot 3 cubics. Kantapää mallia tiimalasi.


12 kommenttia:

 1. Onpas somat! Voisin yhdet neuloa sukkima ja toiset kokeilla säärystiminä tuolle meidän paljasnilkalle. Aina nilkat vilkkuu kun lahkeet nousee syliin kynytessä - säärystimet on saatava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säärystimiä minäkin ajattelin tästä kokeilla :)

   Poista
 2. Hienot! Oletko tehnyt haitarisukkaa? Siinä on vähän sama idea kuin tuossa. Mut tuota kuviota toistetaan vähän erilailla. Täältä löytyy mun haitarisukat: http://puikothukassa.blogspot.fi/2014/02/pinkit-haitarisukat.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, mutta olen kuullut, täytyy käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 3. Hieno! Mitä siitä , että kuvio menee toisin päin..:)

  VastaaPoista
 4. Nätit sukat! Sukkien neulominen on niin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Näitä on kokeiltava, mun valikoimaan on kuuluneet tähän saakka vaan tylsät joustinneulesukat.

  VastaaPoista
 6. Kiva pintaneule. Täytyypä pistää muistiin. :)

  VastaaPoista
 7. neuloin tällä mallilla sukat ja linkittelin blogiini samalla kun postasin omistani ;)

  VastaaPoista
 8. Jäin tässä miettimään mitä noi merkit niinku on mikä on oikee ja mikä nurja?

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);