14.5.2014

Jotain erityistä, jotain hienoa!

Kuvan sukkavarsi on jo purettu. Mallailin isälleni syntymäpäivälahjaa. Onko muilla sama ongelma miesten sukkien kanssa? ne ei vaan jotenkin luonnistu? joko ei ole lankaa tai ei ole mallia. Vaikka molempia on kaapit ja netti pullollaan. Haluaisin tehdä jotain erityistä, jotain hienoa.

Isänpäiväksi tein villasukat palmikolla. Karisma ei kestänyt päivittäistä käyttöä ja kantapäät kului puhki nopeasti. Ehkä vahvistettu kestäisi paremmin, kun tuo tiimalasi? jatkan tuumailua ja otan ehdotuksia vastaan ;)

Posti toi taas uuden kirjan. Joka kerta kun luukusta kolisee kirja mietin, että minunhan piti perua se kirja. Mutta joka kerta, kun aukasen paketin niin muistan miksi en ollut perunut kirjaa. Tämä oli vain pakko saada. Tulenko koskaan toteuttamaan yhtäkään mallia tästä, sitä en tiedä. Mutta ihania neuleita siinä kyllä oli! tämän kuukauden kirja on myös pakko saada. Se liittyy jotenkin koppaan ja ympyrään ;)

3 kommenttia:

 1. On! Miesten sukkiin on jotenkin todella hankala miettiä malleja, jota ei yhtään myöskään helpota se, että miehet harvemmin ees innostuu mistään mikä poikkeaa tavallisesta perussukasta.. Ja sellaista on vaan järkyttävän tylsä neuloa, varsinkin jos on vielä veneen kokoinen jalka :D Myöskään värejä ei sais liiemmin olla, ettei mee liian tyttömäiseksi. Näin ainakin miulla, kun on kyse omasta miehestä, isästä tai veljistä :) (heh.)

  Ps. Ihanat nuo kultaiset sakset!

  VastaaPoista
 2. Miesten sukat on kyllä vähän kinkkisiä.. Siksipä olenkin tehnyt yhdet tällä ohjeella, tai lähinnä tätä mallikertaa käyttäen: http://www.ravelry.com/patterns/library/syncopation-socks

  Tuli tosi kivat :)

  VastaaPoista
 3. Tuttuja probleemeja - se kivoinkin pintaneule kun saattaa alkaa puuduttaa siinä puolen metrin kohdalla... ;) Kannattaa kokeilla joskus vohvelineuletta (2 krs. o, seuraavat 2 krs. 2o, 2n), sitä jaksaa aika pitkään.

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);