28.2.2014

Ilosofiaa was here!

Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?

Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille.

Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.Itse jaan tämän tunnustusken näille kolmelle ihanalle blogille.

Maallinen vaellus Tämä blogi sai minulle aikaan juuri sen kotoisan tunteen ihan ensi käynnistä asti. Kuvat ja tunnelma on vain niin just minun omaa siuelunmaisemaa hiveleviä.

Things to make and do tämän blogin löysin sattumalta ihan muutama päivä sitten. Voi rakastan heidän kotia ja Maijan käsityöt ovat upeita!

Aarrerasia jo aiemmin löytämäni blogi, mutta niin ihana! hän kirjoittaa ihanasti ja monesti niin itselle läheisistä asioista. Voin vain nyökytellä kyllä! kyllä! kyllä! ihana blogi!


1 kommentti:

  1. Heipä hei. Kivan tunnustuksen pistit liikkeelle. :) Me laitettiin se eteenpäin seuraaville:

    http://sormustin.blogspot.fi/

    http://valaanvillapaita.blogspot.fi/

    http://villaviidakko.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);