7.1.2014

NaavaLupsin tehdä herra T:lle lapaset jo viime vuoden puolella. Ensimmäiset olivat liian pienet, joten uudet oli pakko laittaa puikoille. Valitsin tällä kertaa melko paksun langan ja minulle ihan uusi tuttavuus eli Novitan Naava, missä on 60% akryyliä, 20% alpakkaa ja 20% villaa. Joskus olen pistänyt mielestäni kuullut että pistellä ei mielellään saisi. Ja ajattelin, että kun villaa niin pieni määrä niin ei ehkä pistele. Näihin tulee vielä vuori joten paksut niistä tulee ainakin, toivon mukaan siis lämpöiset.

Veljentyttö oli eilen kylässä ja kaivoin tupsuntekolaitteet esiin. Keksimme laittaa tupsuille silmät ja näistä tuli kivat pehmolelut kaikille. Jalatkin voisi vielä lisätä pahvista :)

Neulominen on kyllä nyt jäänyt viime aikoina ihan minimiin ja minuutin siellä tai täällä jaksan silmukoita luoda. Ehkä se tästä taas, ideoita olisi kyllä vaikka kuinka pää pullollaa. Muutamat tilaussukat täytyy vain ensin tehdä uusien ideoiden tieltä pois.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, kiva kun jaksatte käydä täällä kurkkimassa vaikka on vähän hiljaisempaa :)

7 kommenttia:

 1. Ihania noi tupsuörkit! Mää on kans joskus niitä tehnyt ja piippurassista saa muuten tosi hyvät jalat :)

  VastaaPoista
 2. Juu, Naavaa käytin tyttöjen tuubihuiveihin ja ei kutita :)

  VastaaPoista
 3. Meinasin myös kommentoida että piipunrassista saa hyvät jalat örkkeihin. Ideoita muillakin ja oikein ahdistaa kun mulle-kaikki-heti-nyt ei ole ihan todellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä :) olis sitä malttia vähän enemmän.

   Poista
 4. Kiva tupsuörkki, aina ei huvita, mutta ei se haittaa, harrastus tämä vain on!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);