3.1.2014

Ilosofiaa 2014

Hei taas, pientä blogi/facebook uupumusta ilmassa, joten blogin päivittely on jäänyt vähälle. Kutimet ovat myös olleet hetken vapaalla eikä mitään uutta ole valmistunut.

Aloin jo joulukuussa miettimään mitä tämä uusi vuosi toisi tullessaan blogiin. Päätin pitää tämän blogin pelkkänä käsityö/valokuvausblogin (mitä se nyt on ehkä ollutkin koko ajan). Päivittelen luultavasti vähän harvemmin tai sitten en, mutta päivittäin tuskin enää tulee postauksia.

Perustin uuden blogin muutaman muun ihmisen kanssa, joka käsittelee liikuntaa ja terveyttä. Blogissa Everyday is a good day to workout. kerron omasta urheilusta ja siihen liittyvästä. Siellä kirjoittelee minun lisäksi kuusi muuta urheilevaa ihmistä. Käykää kurkkaamassa jos yhtään kiinnostaa :)Omat käsityö haasteni vuodelle 2014 olen miettinyt valmiiksi ja haluan saada valmiiksi ainakin nämä.

2x koiranpuku. Toinen on tilaustyö ystävälle ja toinen on veljeni perheen koiralle. 

1x pojan villatakki/paita.

1x kirjolapaset/sukat

1x kolmiohuivi. Pitsinen tai joku helppo tavismalli.

2x tuplalapaset. 

Näiden lisäksi varmasti tulee tehtyä sukkia ja lapasia ja muuta peruskamaa toivon mukaan aika paljon :) kaikkea uutta täytyy tietetenkin kokeilla.

JA sitten se suurin päätös :D........

eli joulun alla kaivelin lankoja ja löysin unohdettuja lankoja ja kaikke muuta mukavaa. Näillä pitäisi nyt pärjätä koko vuosi. Lankoja ei ole ehkä joidenkin mittakaavassa paljon (olen nähnyt paaaaljon suurempia lankakätköjä) mutta minun mittakaavassa niitä on liikaa :D

Joten yritän nyt aluksi olla ostamatta lankoja juhannukseen asti. (juu juu lankalakkoa on ennenkin kokeiltu) jolloin palkitsen itseni jollain ja jatkan loppuvuoden lakkoa. Lahjaksi saatuja ei laskea tähän lakkoon. Minä itse en saa ostaa lankoja vuonna 2014!!

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille lukijoilleni :)

Huomasin myös, että lukijoita onn tuossa lukija palkissa nyt 96. Tervetuloa uusille lukijoille ja muistuttelen vielä arvonnasta jonka laitan pystyyn kun lukijoita on 100 ;)

8 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta ja oikein mukavia tikutuksia tälle vuodelle :)

  VastaaPoista
 2. Hei mä näin yhdessä blogissa lankalaihdutus-haasteen. Tuo sinun uudenvuodenlupaus sopisi siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi todellakin :) täytyy etsiä se blogi!

   Poista
  2. http://amria2.vuodatus.net/lue/2013/12/uudenvuodenlupaus-lankalaihis

   Poista
 3. Sama juttu minulla blogiuupumuksen suhteen, vaikka kutimilla on kyllä sitä sun tätä. Lankavarastoja pitää minunkin tyhjentää, mutta kokonaista ostolakkoa en varmaan pysty tekemään, kun on pikku Tallinnan reissu loppukuulle jo buukattuna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tästä taas, kun saan jotain aikaiseksi ja kevät alkaa valjeta :) tallinnaan minäkin vielä joskus ostoksille :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);