30.9.2013

Pöllöt vol.2


 Olen useamman parin tehnyt sukkia ja nyt vasta sain omalle lapselle valmiiksi yhdet. Pöllöt nallesta ja dropsin alpacasta. Nyt välillä jotain muuta :D
27.9.2013

Lapaset

Kämmekkäät edelleen tekemättä, mutta sain nämä jämälanka lapaset tehtyä. Raidat meni vähän vinksalleen ja rumasti, mutta en jaksanut purkaa ja tehdä uusiksi. Kiilapeukku onnistui jo kivasti. Annoin nämä ystävälleni, joka kävi eilen kylässä. Meillä oli kahden hengen neulontakerho keittiönpöydän ääressä. Teemana fifi-huivi ja tiimalasikantapää. Mukava tehdä yhdessä :)
24.9.2013

Jämä

Aamusta innostuinkin tekemään jotain ihan muuta, kun kämmekkäitä. Tai käsiin nämäkin tulee. Tuskailin lankakaapilla jämälankakoria, joka oli taas täyttynyt kaikesta turhasta ja keskeneräisestä. Käsiin tarttui olgista jäänyt liila lanka ja uudet knit pro cubic puikot. Jämälankakorin tyhjennystä siis! 

Samalla tein lupauksen, että en osta uusia lankoja ennen kun nykyiset on loppu!! tähän tarvitaan selkärankaa, mutta i can do it!!! 

Kiilapeukku

Kämmekkäät oli to do listalla ja päätin eilen ryhtyä siihen hommaan. Lanka kaapille kaivamaan ja käteen jäi Maija kerä, tuota sinapinkeltaista, josta en ole varma tykkäänkö vai en. Pitsikuvio on kerttusukista lainattu. Ensimmäinen kiilapeukku, joka olikin tosi helppo tehdä. No jälki on taas vähän epätasainen, mutta harjoitusta, harjoitusta. 
22.9.2013

"Ison pienen" pojan raitasukat.
Kävimme tänään 1v. syntymäpäivän rääppiäisissä naapuritalossa. Lahjaksi tein villasukat, jotka olivat onneksi oikean kokoiset. Tiimalasikantapää on alkanut luonnistumaan ja saan sen tehtyä kivasti jo ilman suurempia reikiä. Lankana näissä nalle ja maija. Ihan perus malli taas.

21.9.2013

CamouflageEi näistä väreistä vaan saa tarpeekseen! Ihania väriyhdistelmiä ja mieltä siveleviä maisemia! Joskus vielä teen jonkun neuleen näiden värien innoittamana!

19.9.2013

Owl
Näitä sukkia oli niiin hauska tehdä :) ihana ohje ja teen varmasti pukinkonttiin muutamat! Ohje on täältä, kiitos ohjeesta! Lankana 7 veljestä. Ihan perussukat muuten tiimalasi kantapäällä ja sädekavennuksella.

5.9.2013

Pöllö ja Peippo

Minulla kävi tänään erikoisvieras.
Sain ihanan lahjan.
Ja ai niin kaivattua aikuista seuraa, keskelle tavallista arkipäivää!

Minulla ei koskaan ole ollut paljon ystäviä. En koskaan ole edes kaivannut paljoa ystäviä, tuntuu työläältä pitää yllä monia ihmissuhteita ja loppupeleissä viihdyn niin hyvin yksin. Ja onhan siinä vähän sitä, että ei jaksa avautua niin monelle ihmiselle omana itsenään.

Lähes aina minulla on kuitenkin ollut yksi ihminen/ystävä jonka kanssa voi jutustelun aloittaa siitä mihin se viimeksi jäi. Vaikka olosuhteet ja molempien elämät on heittänyt häränpyllyä suuntaan jos toiseen.


Pöllö ja Peippo, vähän niin kun sinä ja minä :D


);