30.8.2013

Second hand

Olen aina ihaillut koteja jotka on sisustettu kierrättämällä ja ihanilla diy projekteilla. Jossain vaiheessa mietin, että arghh ei minulla ole kärsivällisyyttä odottaa, että eteen sattuisi sellanen mieleinen huonekalu jne. saatika aikaa päällystää jakkaroita tai maalata vanhoja huonekaluja. Ajatus on kuitenkin aina ollut takaraivossa ja aina niitä mieleisiä huonekaluja on tullut vastaan.

Johanna Löytö blogista ja täällä näköjään blogin nimensä muuttanut nainen jonka kanssa olen tehnyt mukavia facebook kirpputori kauppoja esittelivät kotejaan jotka on sisutettu kierrättämällä. Katselin hetken omaa kotiani ja totesin, että hei minun koti on myös "sisustettu" second hand huonekaluilla. Saaduilla, vaihdetuilla tai käytettynä ostetuilla. Uutta taitavat olla ainoastaan sänkyni, keittiöjakkara sekä osa valaisimista.

Tästä on hyvä jatkaa, koska muutamia ihanuuksia vielä kaipaan kotiini.
Tämän ruokailuryhmän ostin 35€.

Lipasto on saatu isäni siskolta. Ihanat uudet ikkunat odottavat vielä sijoitusta. 


Klassikko mallinen rottinki tuoli kirpparilta. Valkoinen lipasto on uusin vaihtarini. Ai niin tuo ikea pöytä on ostettu. Toinen samanlainen on saatu.

Tämä sohva maksoi muistaakseni 70€. Välillä olen sitä jo ollut myymässä, mutta saa se jäädä. Isommat tyynyt vain tilalle selkänojaksi. 
 Olohuone alkaa olemaan itselleni viihtyisä huonekalujen osalta. Tuohon sohvan taakse haaveilen jonkinlaista vanhaa lipastoa/kaappia. Nämä pyörii osa aika korkeissa hinnoissa, mutta on ne hienoja!Jotain tämän tyylistä. Kuvat lainattu netistä. 
Nyt vain odottelemaan taas, että mieleinen sattuu oikeaan hintaan vastaan :)29.8.2013

UpgradeIsoveli sai uudet tennarit. Kelpaisi äidillekin tuollaiset!

Brown

Tämän nahkaisen laukun ostin useampi vuosi sitten Kreikasta. En ole sitä käyttänyt kovin paljon, mutta aina välillä luottolaukkuni vaihtuu tähän. Vähän jämäkkä nahkalaukku osottautui myös täydelliseksi kameralaukuksi. Ruskea nahka on muutenkin heikkouteni, pidän siitä paljon!


28.8.2013

SilmuOstin tätä Novitan silmu lankaa alesta talvella melko monta kerää. Villatakkia siitä tuumailin, mutta saattaa olla liian räikeä käytettäväksi. Muutaman illan projektina tein itselleni kaulurin vai miksikä näitä pään ympäri kiepautettavia huiveja sanotaan?

30 silmukkaa, 9 puikot ja 2 kerää. Aina oikeaa ja lopuksi molemmat päät yhteen. Tykkään lopputuloksesta, huivi on mukavan ilmava mutta kuitenkin muhkea :)

Mitä minulle kuuluu?

Tänne kuuluu hyvää. Edellisen postauksen sävy oli aika masentava, muutama viikko sitten olikin aika musta mieli kaiken aikaa, mutta onneksi se meni ohi ja nyt on taas elämä yhtä aurinkoa!

Kaikenlaista uutta kuuluu syksyyn. Suurin asia minulle on varmaan se, että sain vihdoinkin aikaiseksi liittyä kuntosalille jäseneksi ja siellä olen nyt käynyt 3 kertaa viikossa muutaman viikon ajan. Ihan huippua!

Kaltereista päätellen voisi luulla tämän olevan ihan joku muu paikka kun kuntosali :)


Tämä kuntosalilla käynti on ollut minulle unelma jo muutaman vuoden. Ja nyt vihdoinkin sitä tuli mahdollista. Tänään kävin "kehoanalyysissä", missä sain suuntaa antavat lukemat lihasmassasta ja rasvaprosentista. Tammikuussa seuraavan kerran jolloin toivon mukaan lihasmassa on kasvanut ja rasvaprosentti laskenut! Lukemat tosin yllättivät, oletin niiden olevan "huonommat". Samassa mitattiin kehon peruskulutus ja sain tarkemmat kalorimäärät joita noudattaa ruokien kanssa. Päivässä päälle 2400 kaloria tulisi syödä, jotta lihakset saisi tarpeeksi ravintoa kasvaa. Aika hurjat määrät saa syödä :)

Viikonloppuna vietämme minun synttäreitä. Täytän pyöreitä eli se maaginen 30 tulee täyteen. Huvittavaa, kun joskus kahdenkymmenen alkupuolella muistan kuunnelleeni sitä legendaarista laulua, -"kolmekymppinen, mä oon kolmekymppinen" ja mietin, että tuohon on vielä aikaa. Pieni ikuisuus jne. No nyt se pieni ikuisuus on kulunut ja tässä sitä ollaan. Mitään suurempia kriisejä on koe käyväni läpi. Ehkä pian muutama vuosi sitten läpikäyty ero vaikuttaa tähän, kriisit käytiin kaikki läpi eron yhteydessä. Olen oikeastaan aika tyytyväinen tilanteeseen nyt, koulut on hetkeksi käyty, lapset on "tehty", elämä edessä ja ihana ihminen löytynyt jatkamaan kanssani tästä eteenpäin. Paras aika elämästä vasta edessä :)
 Kotona on vähän sisusteltu ja oli minulla kirpparipöytä muutama viikon. Jotain pientä uutta olen neulonutkin, siitä lisää myöhemmin!

6.8.2013

Vintage

Löysin ihanan mekon kirpparilta. Kokeilematta se lähti mukaani 4€.
Lähes sopivan kokoinen ja niin kaunis!
5.8.2013

Prinsessa Adalmiina.

Aloitin kokeiluna neulomaan samaa kuviota sukkaan, mitä tein valmistuneeseen pipoon. Ensimmäinen sukka valmistui ja oli juuri ja juuri sopiva kuopukseni jalkaan. Pähkäilin läpi lähipiirin alle 2 vuotiaita ja melkein samassa mieleeni juolahti nimi Adalmiina.

Prinsessa Adalmiinan sukat :)

4.8.2013

It's hard to take courage!

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small.