1.12.2013

Kerttu-sukat.


Kerttu-sukkien ohje löytyy http://www.ullaneule.net sivuilta. Todella helppo kuvio jonka opin itse ekaa sukkaa tehdessä jo ulkoa, suosittelen! Tein nämä tuolla S/M kaaviolla. Lankana 7 veljestä lemppari värini, ihana perus vaaleanharmaa. Puikkoina oli Knit Pro cubics koko 4. Tiimalasikantapää ja sädekavennus varpaisiin.


20 kommenttia:

 1. Oih, kauniit! Ja väri on mitä mainioin. Ja rauhaa sekä rakkautta ensimmäiseen adventtiin <3 . Blogisi on kyllä pompannut lemppareihini hetkessä!

  VastaaPoista
 2. Jaa, tuollaiset ovat Kertut! Pitänee varmaan itsekin joskus kokeilla. Nätit ovat :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit sukat ja kauniin harmaan väriset!

  VastaaPoista
 4. No jopas on söpöt, tällaiset täytyy heti puikoille saada (joskus joulun jälkeen sitten..)

  VastaaPoista
 5. Moi,
  löysin blogiisi vasta nyt ihan inspiraatiopuskassa. Tarkoituksenani oli esimerkiksi avata juurikin tämä Kerttu -sukkien ohje uuteen välilehteen talteen surffailun lomassa, että saan sen näppärästi kirjanmerkkeihinkin siitä sitten ylös.

  Kuitenkin, alkoi hieman keittämään samantien tämä "Blogissa olevat kuvat ovat minun ottamiani, ellen toisin mainitse. Kuvien oikeus on vain minulla ja niiden kopioiminen on kielletty!!" -huomautus, joka pommahti joka ikinen kerta kun hiiren oikealla yritin päästä tätä välilehteen laittamaan.

  En kiellä, etteikö olisi hyvä asia että pidät kuviesi oikeuksista hyvää huolta, mutta eikö tälle olisi jotain toistakin tapaa? Esimerkiksi kuvien vesileimaus? Kyllähän jos tuon kuvan tuosta haluaa kopioda, saa sen ihan print screen:iäkin käyttämällä talteen eikä silloin tämä ponnahdusikkuna mitään kopioimista estä.

  Mutta ei muuta kuin hyvää joulukuun jatkoa, halusin vain vähän tästä huomauttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kirjoitit :) tajusin samassa, että se kaavio kuva ei ole ede omani vaan ohjeen ohessa oleva kuva.

   Poista
 6. Onko nämä sukat todella tehty tuolla Ullaneuleen Kerttu-sukkien ohjeella? Näyttävät aivan erilaisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne sillä on tehty. Minun kavennukset ehkä hämää, kun en saa niitä nätisti tehtyä. Nätit niistä tuli mielestäni joka tapauksessa :)

   Poista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);