5.11.2013

Terapiasukkia





Olen tehnyt yhden jos toisenkin parin vauvansukkia. Lahjaksi tarkoitettuja, mutta jotenkin pieleen menneitä. Joko malli ei olekaan ollut sitä mitä ajattelin, kantapäässä on reikiä, lanka loppui kesken jne. jne.

En ole raaskinut purkaa näitä tekeleitä, joten niitä on kerääntynyt. Nettiä selatessa totesin, että näistä saa tehtyä vaikka mitä kivaa. Joten säilykööt kaapin perällä ja lisääntykööt :D

Terapiasukka käsitteen nappasin jostain ryhmästä ja voin kyllä allekirjoittaa sen, että tavallaan nämä ovat myös terapiasukkia. Ajatus kulkee selkeämmin, kun saan tehdä käsillä jotain. Neulomisen aikana ajatukset kulkee selkeästi ja mielessä on helppo pyöritellä asioita. Sama ilmiö siivouksen kanssa, monesti jos olen levoton tai hermostunut alan järjestelemään tavaroita. Se rauhottaa ja ajatus kulkee siinä samalla jotenkin selkeämmin.

Tästä voisi ehkä vetää jonkinlaisen johtopäätöksen, että jos kotonani on sotkuista ei minulla ole huolia ja toisin päin jos kotona on siistiä on mieltä painut joku. Tiedä sitten.... :D


7 kommenttia:

 1. Onpas raikas ja kaunis tämä sinun uusi ulkoasu :) Sekä kaikkia söpöjä pieniä villasukkia. Itsellä on se kun harmittaa tai ärsyttää, tuppaan aika "puksaamaan" jossain päin huushollia nurkkia siistiksi enemmän mitä normaalisti :D Tykkään että on vähän jotain elämisen merkkejä talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä taitaa olla joku väliaikainen, kun ei se miellytä omaa silmää niin kun sen pitäisi. Menee vaan hermot kun ei onnistu ekalla tuo banneri :)

   Poista
 2. ihana blogi, tykkään. löytyisköhän sun blogi tuolta bloglovinista, kun sitä kautta tulee blogeja luettua kun se on niin vaivatonta sitä kautta?

  VastaaPoista
 3. Söpösiä sukkia. Kelpais kyllä ihan reikineen päivineen. Ei yhtään näytä pilalle menneiltä! Minä jynssään ja luuttuan kotia aina kun oon vihanen. No toki siivoan muutenkin joka päivä jotain etten mä nyt sentään aina ole vihanen. Puhtainta tulee kyllä kun on oikein suuttunut ;) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihaisena minäkin siivoan kans :) Kuinka siellä jaksellaan muuten? ei enää ole pitkä vauvan syntymään :)

   Poista
 4. Ihanan kirjava kasa pikkuisia sukkasia! Pieniä sukkia on kiva tehdä :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);