31.10.2013

Minä

Minulle on kertynyt muutama uusi lukija, enkä varmaan koskaan ole itsesäni hirvestäi kertonut täällä blogin puollella. Joten pieni esittely olisi ehkä paikallaan? niin ja tervetuloa uudet lukija, olette ihania :)

Minä olen siis 1983 syntynyt tyttönen Vaasasta. Olen syntynyt täällä ja asunut Vaasassa lähes koko ikäni, muutamaa vuotta lukuun ottamatta. Etelä-Suomessa asustin muutaman vuoden ja muutaman kuukauden Belgiassa heppoja hoitaen. Asustan kolmistaan kahden lapsen kanssa. Olen hoitovapaalla vielä vajaan vuoden, jonka jälkeen kaikki on avoinna vielä. Kouluun minun tekisi kovasti mieli. Olen ammatiltani perhepäivähoitaja. Puutarhurin opintoja olen yrittänyt muutamia kertoja, mutta kyllä se jää harrastukseski tai unelmaksi, jonka toteutan sitten myöhemmin elämässä.Kukkasten rinnalla kulkee muutama muu harrastus, jotka olen löytänyt vasta aikuisiällä oikeastaan kunnolla. Käsityöt ja valokuvaus. Sekä uusin harrastukseni, eli kuntosali. Pidän itseäni luovana ihmisenä. En ehkä niin tuotteliaana, mutta luovana kyllä :D

Käsityöt haastavat minua ja tykkäänkin siinä juuri siitä, että voin opetella jotain uutta ja samalla luoda jotain. Valokuvaus taas on osa omaa sielunmaisemaani. Kuvaan sen mitä näen silmilläni ja mikä koskettaa minua siinä hetkessä. Ikuistan niitä pieniä ja suuria hetkiä. Nämä kaikki harrastusta ovat ihan alkutekijöissään ja kaikissa on minulle puuhaa loppuelämäkseni. Muistan kun muutaman vuosi sitten vielä tuumailin, että ei ole mitään harrastusta, mutta nyt on ja se on ihanaa!Oman lukunsa ansaitsee herra T, joka astui elämääni ensimmäisen kerran alkuvuodesta. Tuo rakas pörröpäinen erakkoni. Partaäijä joka omistaa enemmän mustia t-paitoja, kun minä vaatteita. Mies jonka syliin voisi muuttaa asumaan ja joka pitäisi minut lämpöisenä vaikka pakkasessa :) olet rakas!


Mitä vielä?

-en omista tv:tä
-minulla ei ole ajokorttia
-en ole koskaa tupakoinut
-juoksin auton kylkeen joskus 90-luvulla enkä kävellyt viikkoon
-ihmiset saavat monesti minusta kuvan, joka ei vastaa todellisuutta ollenkaan
-minulla on vain yksi hyvin rakas ystävä
-en ole käynyt parturissa useaan vuoteen
-minulla on 3 paria ehjiä sukkia ja yhdet farkut
-olen allerginen eläimille
-rakastan ruotsin miljonääriäidit ohjelmaa

19 kommenttia:

 1. Onpas meissä samoja juttuja, mutta silti ihan erilaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kivaa tässä bloggaamisessa, että löytää samanhenkisiä ihmisiä :)

   Poista
 2. Olipas herttainen kirjoitus! :)

  VastaaPoista
 3. Ja oot söötti....sulta jäi se pois tosta listasta!! <3

  VastaaPoista
 4. Minullakaan ei ole ajokorttia, enkä oo koskaan myöskään tupakoinut :) Parturissa en oo käyny ikinä eläissäni!

  Kiva postaus, kauniita valokuvia :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään tälläsistä kirjotuksista ! :)

  VastaaPoista
 6. Olipas kivaa lukea sinusta lisää :) Iloista viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
 7. Tää oli kiva :) Uusi lukija pääsi tutummaksi. Heitä tuohon Käsityöblogi ryhmään laittamaasi haasteeseen linkin postauksen missä on minusta.

  VastaaPoista
 8. Tuli hymy huulille, kiitos kivasta päivänavauksesta! =)

  VastaaPoista
 9. Ihanan rehellinen postaus <3

  Ja kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa luettavaa! Tänään minäkin kerron minusta :D

  VastaaPoista
 11. Olipas tää mukava, vaikutat tosi kivalta tyypiltä! Mulla on blogin varsinaiset kolmevuotissynttärit ihan muutaman päivän päästä. Pitäisköhän sitä itsekin sen kunniaksi kertoa vähän enemmän minusta, kun sen arvonnankin menin jo pitämään. :)

  VastaaPoista
 12. Kiva tutustua:) t.Anne

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);