28.10.2013

2-vuotta


Tuon ekan kuvan ottamisesta tulee jouluna 2-vuotta. Olen tämän kuvan julkaissut joskus aiemminkin. Pidän sitä itselläni tallessa ja katson aina välillä, kun iskee motivaatio pula. Toinen kuva on otettu kesällä 2012. (kauniit rusketusraidat jaloissa)

Aloitin salilla käymisen elokuussa. Alku meni hyvin, mutta sitten me sairastuttiin flunssaan. Tuli muutaman viikon tauko. Ja motivaation on ollut hukassa useamman viikon. Tänään pakotin itseni salille ja kyllä se niin on, että kun sinne salille vain pääsee niin onhan siellä kiva olla! Eikä sitä lähtemistä koskaan kadu :)

Ajattelin kirjotella vähän enemmän salilla käymisestä myös täällä blogin puolella jos vaikka saisin siitä vähän lisämotivaatiota. Minulla on siinä mielessä vielä tämä vuoden ihana tilanne, että pystyn käymään heti aamusta salilla ja loppu päivän voi sitten pyhittää muulle. Ja illalla saa hyvällä omalla tunnolla istua ja neuloa. Mitään suurempia tavoitteita minulla ei ole, kunhan saisi niitä omia ongelmakohtia silotettua ;)


Sain lahjakortin urheiluliikkeeseen syntymäpäivälahjaksi. Kävin tänään hakemassa sillä uudet kengät salille. Jo kauemmin kuolaamani Nike free runit. Sattui juuri olemaan yksi koko jäljellä näistä. Kaakaonibsit ovat minulle uusi tuttavuus ja niitä ajattelin rahkan sekaan välipalalla, mutta toimii varmasti aamupuurossakin, nam!


14 kommenttia:

 1. Wau! Mahtava muutos! :) Itsekin tiputin reilu 5kg syksyn aikana, mutta liikuntaan voisin vielä vähän enemmänkin panostaa. Salikortti olisi hyvä taas parin vuoden tauon jälkeen hankkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onko teillä päin muuten salia? mä tykkään hirveesti käydä salilla, se on kyllä niin mun juttu :)

   Poista
 2. Vou! Oot kyllä hyvää työtä tehny <3

  VastaaPoista
 3. mahtava suoritus!!jonain päivänä kun motivaationi on kohdallaan niin otan susta mallia ! :) miten teit sen ja mitkä sun maagiset numrot oli? (vaaálla siis)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä voin tehdä erillisen postauksen tuosta painon pudotuksesta. Lähtöpaino oli 80kg paikkeilla ja nyt paino on pysynyt vuodenpäivät 62kg tienoilla. Ruoka on ollut se suurin juttu koko hommassa ja on edelleen :)

   Poista
 4. Hienoa! Todella iso duuni sinulla "takana". Saako kysyä mistä sinä aloitit sen kilojen pudottamisen? Itse tarvitsisin sen jonkun kipinän että salille lähtisin, mutta ei se oikein ole mun juttu. Ruoka asiat olen nyt suht kuntoon itse laittanut ja sen makean kuriin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) minä sain sysäyksen avioerosta, josta nyt myös se 2-vuotta. Karppaamalla lähtivät ne kilot silloin, nyt olen siirtynyt enemmän virallisterveelliseen ruokavalioon. Ruoka on kyllä kaiken a ja o, kun painoa tiputetaan. Se liikunta tulee sitten lisänä.

  VastaaPoista
 6. meillä on näköjään ollut sama lähtötilanne ja nyt tilannekkin on sama! =D Mulla on kesästä asti ollut pieni muotoinen motivaation puute liikunnassa, mutta onneksi olen ruokavaliossa pysynyt, ettei ole takaisin päin tullut kiloja! onnea hurjasti saavutuksestasi! huikea muutos!

  VastaaPoista
 7. Onnea sinullekin muutoksesta! tuo ruoka jos pysyy ruodussa niin ei ole hätää tosiaan. Nyt vaan molemmat liikkumaan <3

  VastaaPoista
 8. wau! olet todella pudottanut painoa :) itsellänikin pienimuotoinen projekti menossa, mutta motivaatio ei ole mistään parhaasta päästä :/ lähtikö sinulta senttejä kuinka paljon, vai oletko mitannut? (rinta, vyötärö, reidet)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mitannut, mutta paino on pysynyt vuoden samassa ja vaatekoko pienentynyt koolla. Eli senttejä on lähtenyt hurjasti vaikka paino pysynyt samana sen vuoden päivät.

   Poista
 9. Hienoa, mitä olet saavuttanut!
  Hatunnoston paikka :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommentin, kiitos :)

);